Diner
Op zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur. Reserveren wenselijk ivm opwarmen stenen
Vooraf:
- Mandje brood met smeersels 2 personen
Voorgerechten:
- Groentesoep. 6,50
- Tomatensoep. 6,50
- Kipcocktail 7,00
- Rundercarpaccio 10,00
Hoofdgerechten: "Sizzling Stone"
Geserveerd op hete steen met gekookte groenten en aardappelgratin
Kogelbiefstuk. 21,50
Bavette. 22,00
Hertenbiefstuk (alleen in seizoen). 24,00
Surf en turf (kogelbiefstuk met 3 scampi's). 25,00
Scampi's 20,00
Zalmfilet 22,00
Nagerechten:
• Appelgebak met bolletje caramel-ijs 7,00
• Ijs met aardbeien of warme kersen naar gelang het seizoen 7,00
• Ijs met advocaat 7,00
• Frambozen cheesecake 6,50
• Creme Brulee 6,50
Extra’s:
• Gemengde Salade 3,00
• Puntzak frites met mayonaise 4,00
Kindermenu:
• Kroket, frikandel of kipnuggets met frietjes, appelmoes en mayonaise 6,75
• Kinderpannenkoek 4,50
Ook mogelijk (wel vooraf opgeven): Boomke’s mix
Schotel met diverse soorten vlees, inclusief salade en friet. 25,00 p.p. (vanaf 2 personen te reserveren)
Graag reserveren